OPREZ NA PUTU

15 saobraćajnih nezgoda, 4 osobe lakše povrijeđene

Jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja i zastoja, a opreznija vožnja neophodna je na djelovima na kojima se radi, saopšteno je iz Auto moto saveza
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.09.2011. 06:28h

U protekla 24 sata na putevima u Crnoj Gori dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su 4 osobe zadobile teže, a 5 lakše povrede.

Jutros se saobraća bez vanrednih ograničenja i zastoja, a opreznija vožnja neophodna je na djelovima na kojima se radi, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzi-Božaj biće obustavljen od 13 do 17 sati, zbog rekonstrukcije te saobraćajnice. Saobraćaj se preusmjerava na lokalni put, u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Na magistralnom putu Podgorica-Danilovgrad-Nikšić, na dionici Bralenovića petlja-Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene signalizacije.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje-Ribarići mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, u mjestu Skrbuša, saobraća se u jednom smjeru.

U mjestu Barski most, na dionici puta M-21 Prijepolje-Bijelo Polje, saobraćaj se zbog radova obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 i 30, od 14 i 30 do 17 i 30, kao i od 22 do tri sata. Za vrijeme prekida saobraćaja, putnička vozila i autobusi se usmjeravaju na put Prijepolje-Pljevlja.

Na regionalnom putu Gornje polje-Krstac biće povremenih prekida saobraćaja u periodu od devet do 17 sati.

Preporučujemo za Vas