Sjutra u Baru počinje 17. Port kup

Svoje učešće su potvrdili timovi Budućnosti, Varadina, domaćina Luke Bar i ekipa Tet Koledža iz Ankare.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.08.2011. 14:58h

Prestižni, sedamnaesti po redu odbojkaški turnir Port Cup biće održan u Baru od 26. do 28. avgusta. Po uzoru na nekoliko ranijih godina, i ovogodišnje nadmetanje okupiće četiri ženske ekipe. Svoje učešće su potvrdili timovi Budućnosti, Varadina, domaćina Luke Bar i ekipa Tet Koledža iz Ankare.

Kuriozitet je da će svi mečevi biti odigrani u Dvorani „ Topolica“ prvenstveno iz praktičnih razloga.

“Obezbjedili smo sve potrebne preduslove i potrudili se da dovedemo kvalitetne ekipe. Uz starosjedioce koji su naši česti gosti, velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo po prvi put ove godine ugostiti i naše drage goste iz Turske. Mečevi će se po prvi put igrati u „ Topolici“, što zbog klimatskih , što zbog praktičnih razloga. Uslovi u dvorani su na vrhunskom nivou i očekujemo veliko interesovanje publike”, istakao je predsjednik UO ŽOK Luka Bar, Nenad Vujanović.

Strateg „sirena“ Vladimir Milačić istakao je da očekuje turnir jakog karaktera koji će ujedno svim ekipama koje učestvuju biti i dobra provjera koliko je toga urađeno u ovoj fazi priprema.

“Nema sumnje da nas očekuju interesantni mečevi, obilje dobre i kvalitetne odbojke i jedno sportsko nadmetanje koje će nama trenerima dati određene smjernice šta je to urađeno u dosadašnjem dijelu priprema. Rezultat je uvijek kada je ovaj turnir u pitanju u drugom planu, mada nema sumnje da će se i o tome voditi računa. Pozivam publiku da u što većem broju dođe u „ Topolicu“ i uživa na pravi način”, naglasio je Milačić.

Prvi meč prvog kola, u petak od 17.30 časova, igraju ekipe Tet Koledža i Budućnosti iz Podgorice. Nakon uvodnog duela uslijediće i ceremonija svečanog otvaranja, a odmah potom i drugi meč dana Luka Bar - Varadin.

Bonus video: