OK MORNAR POČEO RAD

Žele da stvaraju nove reprezentativce

Predsjednik Upravnog odbora kluba Dragan Nikezić kazao je da je Mornar sukcesor MOK Galeb, te da je promjena imena obavljena prije 15 dana na klupskoj skupštini.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 14:24h

Odbojkaški klub Mornar, član Prve muške lige, obavio je sinoć u Sportskoj sali „Topolica“ prozivku prvog tima i mladih selekcija. Obraćajući se prvotimcima, članovima mlađih selekcija i roditeljima igrača, predsjednik Upravnog odbora kluba Dragan Nikezić kazao je da je Mornar sukcesor MOK Galeb, te da je promjena imena obavljena prije 15 dana na klupskoj skupštini.

"Klub je na amaterskoj osnovi, dobrodošli su svi dobronamjerni. Cilj nam je da stopama reprezentativaca poniklih u Baru, kao što su Ćulafić, Minić, Medenica, Dabović i Ćaćić krene još mnogo mladića iz Mornara, kao i da ovi mladi ljudi ne budu samo dobri sportisti, već i dobri đaci i da izrastu u dobre ljude. Uprava će se sa svoje strane potruditi da obezbijedi što bolje uslove za treninge i takmičenja", kazao je Nikezić.

Prvi tim vode Dragan Dobrković i Nebojša Grabež, a u prvom timu su Nemanja Vujisić, Đorđe Vujisić, Marko Bošković, Andrija Milošević, Lazar Caković, Petar Koković, Živko Šebek, Stefan Cvijović, Mladen Garović, Ismar Šukurica, Zdravko Gojković, Emil Dibra, Haris Šabović, Blažo Dobrković, Čedo Grabovica i Zlatko Ćaćić.

Sa najmlađim selekcijama rade Vlado Jovanović i Rajo Šćepanović.

U Upravnom odboru su još Borislav Lalević, Mićo Orlandić, Jovan Stojanović i Radomir Petrić, a predsjednik klupske Skupštine je Zdravko Gvozdenović.