U Herceg Novom uhapšen M.K. (27) zbog sumnje da se bavi prodajom droge

Analizom policija je potvrdila sumnju da se radi o marihuani i da je ukupna količina zaplijenjenog narkotika 15,9 grama
77 pregleda 0 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava policije
Skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 08.08.2011. 15:13h

Policija u Herceg Novom uhapsila je M.K. (27) i zaplijenili oko 16 grama marihuane za koju se sumnja da je bila namijenjena stavljanju u promet.

Kako je saopšteno iz Uprave policije nakon saznanja da se M.K. bavi uličnom prodajom marihuane, 06. avgusta oko ponoći, na šetalištu Pet Danica u Herceg Novom, u blizini kafe bara "Pivnica", policija je primjetila i pratila kretanje M.K, koji se ubrzo uputio tunelom koji se nalazi na pomenutom šetalištu, a zatim do jednog žbuna odakle je uzeo kesu, koju je potom odložio na mjesto i vratio se istim putem na šetalište.

"Prilikom povratka osumnjičenog, kojeg je policija svo vrijeme pratila, u momentu prilaska policijskog službenika, osumnjičeni je odbacio, prema moru, tri zamotuljka od PVC kesice, u kojima se nalazila biljna materija za koju se posumnjalo da je marihuana.

Pregledom mjesta, odakle je kako se sumnja, M.K. izuzeo ova tri zamotuljka , policija je pronašla sakrivenu kesu u kojoj su se nalazila još 4 PVC zamotuljka koja su sadržala biljnu materiju, za koju je takođe posumnjano da se radi o marihuani", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je pronađena biljna materija izuzeta i analizom policija je potvrdila sumnju da se radi o opojnoj drogi marihuani i da je ukupna količina zaplijenjenog narkotika 15,9 grama.

Marihuana će, radi detaljnih analiza, biti upućena u Forenzički centar.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, predat istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici.

Bonus video: