Soderberg demantovao se povlači sa filma

Režiser je rekao i da se iznenadio kad je nekoliko dana kasnije u novinama čitao o svom navodnom penzionisanju
0 komentar(a)
met i soderberg, Foto: Moviemobsters.com
met i soderberg, Foto: Moviemobsters.com
Ažurirano: 24.07.2011. 11:09h

Američki režiser Stiven Soderberg demantovao je priču da se povlači iz svijeta filma.

U decembru prošle godine glumac Met Dejmon je izjavio da se režiser sa kojim je radio "Contagion", odlučio da se 2012. potpuno povuče iz kinematografije.

Soderberg je sada, međutim, Entertejnment vikliju objasnio da, bez obzira što mu je "dosadila" filmska industrija, još nije odlučio da se zvanično penzioniše.

"Met Dejmon je diskretan kao 14-godišnja šiparica. To sam rekao pijan, u vrijeme dok smo snimali `Contagion' u Čikagu".

"Met Dejmon je diskretan kao 14-godišnja šiparica. To sam rekao pijan", kaže Stiven

Režiser je rekao i da se iznenadio kad je nekoliko dana kasnije u novinama čitao o svom navodnom penzionisanju i dodao da još nije siguran u tu odluku.

"Ja na neki način polako izlazim iz posla, ali nikome ne pada na pamet da napusti dobar posao u dobroj klimi. Sve to je to preuveličano. To je Metova greška".

Soderberg trenutno radi na dva projekta, filmu o ekscentričnom pijanisti Liberačeu sa Majklom Daglasom i rimejku špijunskog filma "The Man from U.N.C.L.E." sa Džordžom Klunijem.

Dobitnik Oskara za režiju "Puteva droge", Soderberg je režirao i ostvarenja "Igraj svoju igru", "Ponovo u igri", "Igra se nastavlja", "Erin Brokovič", "Seks, laži i video trake", "Doušnik" i "Če 1" i "Če 2".

Bonus video: