Policajci zvali vatrogasce da bi upali na treći sprat u Tološima

Prilikom pretresa stana pronađeno je oko 150 grama skanka, upakovanog u tzv \'paklice\' i u veća pakovanja od 50 grama
270 pregleda 0 komentar(a)
blok 9, Foto: Arhiva "Vijesti"
blok 9, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.06.2011. 19:35h

Policajci su pozvali u pomoć vatrogasce i spolja upali u stan u Bloku 9, na trećem spratu, gdje se skrivao Vladimir Gluščević (23) kod koga su pronašli 150 grama skanka.

Dojava je policiji stigla od građana da se narušava javni red mir. Kada su pokušali da uhapse Gluščevića, on je pobjegao i zaključao se u stan, a potom odbijao da otvori vrata.

Policajci su pronašli i vagu za precizno mjerenje, kao i 200 eura

Policija je uhapsila i podnijela krivičnu prijavu i protiv Kristine Kljajević (19) iz Beograda. Djelo koje se njoj i Gluščeviću stavlja na teret je: “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Provjerom je utvrđeno da je za Gluščevićem raspisana potjernica na nacionalnom nivou, zbog zatvorske kazne za proizvodnju i preprodaju narkotika.

“Prilikom pretresa stana pronađeno je oko 150 grama skanka, upakovanog u tzv 'paklice' i u veća pakovanja od 50 grama, koji su kako se sumnja bili namijenjeni prodaji, i jedan zamotuljak u kojem se nalazio 1 gram kokaina", saopštili su iz Uprave policije.

Policajci su pronašli i vagu za precizno mjerenje, kao i 200 eura.

Sumnja se da je Gluščević, zajedno sa djevojkom, prije nekoliko mjeseci iznajmio stan u kojem je uhapšen.

On je, sumnja policija, skank nabavljao u količinama od jednog kilograma i prodavao ga iz stana. U tome mu je, navodno, pomagala i Kljajevićka, a on njoj plaćao drogom.

Bonus video: