Počinje snimanje drugog filma "Montevideo, Bog te video"

Odgovarajući ambijent na Tenerifama, veoma nalik na južnoamerički, odlično će poslužiti za snimanje scena koje se događaju u Montevideu", kaže "Intermedija".
97 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2011. 09:23h

Režiser Dragan Bjelogrlić od sredine juna na Tenerifima snimaće drugi film "Montevideo, Bog te video", saopštili su danas producenti "Intermedija netvork"(Intermedia Network)."Poslije obimnih produkcijskih priprema, snimaće se drugi film o uspjehu domaće (fudbalske) reprezentacije (Jugoslavije) na Prvom svjetskom prvenstvu 1930. godine.

Ekipa filma će na Tenerifima provesti oko četiri snimajuće nedjelje", piše u saopštenju.Kako se navodi, u snimanju nastavka učestvuju glumci iz prvog filma: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić."Intermedija" je podsjetila da su scene dvonedjeljnog putovanja fudbalera do glavnog grada Urugvaja, snimljene krajem 2010. godine u scenografiji posebno konstruisanog broda u banatskom mjestu Baranda."Brod površine oko 1.000 kvadratnih metara je konstruisan na tri nivoa i u filmu predstavlja posstanski brod 'Florida'. Odgovarajući ambijent na Tenerifima, veoma nalik na južnoamerički, odlično će poslužiti za snimanje scena koje se događaju u Montevideu", kaže "Intermedija".

Bonus video: