Majka 7-godišnjoj kćerki poklonila operaciju grudi

\'Popi me molila da joj omogućim operaciju grudi pa sam joj poklonila bon, ali može ga iskoristiti tek nakon 16. godine\', izjavila je Sarah.
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.06.2011. 20:51h

Sara Burdž, poznatija kao Real Life Barbie, oborila je sve rekorde što se tiče broja plastičnih operacija koje je napravila, a sada na isti put priprema i sopstvenu kćer koja ima samo sedam godina.

Da se njena opsesija plastičnim operacijama prenijela i na djecu, bilo je jasno još kad je starijoj kćeri Hani, koja je imala samo 16 godina, počela da ubrizgava botoks u lice.

Međutim, tu se nije zaustavila. Sada je došao red i na mlađu kćer Popi. Iako ima tek sedam godina majka joj je za rođendan kupila bon u vrijednosti od 10.000 dolara za povećanje grudi, prenosi net.hr.

'Popi me molila da joj omogućim operaciju grudi pa sam joj poklonila bon, ali može ga iskoristiti tek nakon 16. godine', izjavila je Sara. Sedmogodišnja djevojčica navodno je toliko zadivljena majčinim izgledom da jedva čeka da i ona ima tako velike i lijepe grudi. Sara je do sada imala više od sto plastičnih operacija.

Bonus video: