Filmsko veče uz kultne filmove

Filmsko veče na TV Vijesti počinje jednom od najpoznatijih komedija sa Džimom Kerijem u glavnoj ulozi i nastavlja se ljubavnom dramom sa Sandrom Bulok i Kijanu Rivsom
0 komentar(a)
kuca na jezeru, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
kuca na jezeru, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 07.04.2018. 15:01h

Tupan i glupan režisera Pitera Farelija jedan je od najslavnijih filmova devedesetih, komedija koja je svojim nerazblaženim humorom promijenila pravila žanra i otvorila vrata mnogim kasnijim holivudskim hitovima, od kojih su se tek izuzetno rijetki uvjerljivošću približili ovom pionirskom biseru.

Ovaj film sadrži dovoljno klasičnog komičnog materijala i predstavlja zabavu za cijelu porodicu.

Film Tupan i glupan na programu je odmah nakon Vijesti u pola 7, a nakon Vijesti u 22h slijedi jedna od najlješpših ljubavnih drama Kuća na jezeru, u kojoj glavne uloge tumače Sandra Bulok i Kijanu Rivs.

Kuća na jezeru je američka romantična drama iz 2006. godine. U filmu gledamo Sandru Bulok i Kijanu Rivsa, kao Aleksa i Kejt, arhitektu koji živi u 2004. i lljekarku koja živi u 2006. Komuniciraju putem pisama koje ostavljaju jedno drugom u poštanskom sandučiću kuće na jezeru, u kojoj su oboje živjeli u određenom periodu svog života; dopisuju se više od dvije godine, koliko ih i dijeli vremenska razlika. Za Aleks vrijeme teče od 2004. do 2006. godine, a za Kejt od 2006. do 2008. Sandra Bulok i Kijanu Rives moraju otkriti tajnu svoje čudesne ljubavi.

Bonus video: