U Kolašinu ukradeni školski dnevnici

Dnevnici svih 16 odjeljenja SMŠ "Braća Selić" ukradeni su iz zbornice te škole u noći između ponedjeljka i utorka.
83 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2011. 18:00h

Prema nezvaničnim informacijama, domar škole je po dolasku na posao prvi primijetio da zbornici,.gdje se nakon nastave ostavljaju u policama, nedostaju dnevnici odjeljenja srednje škole. Iako su se nalazili u istoj prostoriji iz zbornice nijesu poneseni dnevnici nekoliko odjljenja osnovne škole, čiji učenici nastavu pohađaju u prostorijama SMŠ "Braća Selić".

Direktor te školese ustanove Zvonko Perović nije želio da komentariše krađu dnevnika .

"Istražni postupak je u toku i dok ne bude konkretnih rezultata ne mogu da dajem nikakve izjave", bilo je sve što je Perović kazao.

Ni u kolašinskoj policiji nijesu željeli da daju informacije, osim što su potvrdili da je tačno da su svi dnevnici ukradeni.

SMŠ "Braća Selić" već nekoliko godina ima video nadzor, a prema nezvaničnim informacijama, na snimku od prošle noci vidi se da jedna osoba sa kapuljačom ulazi kroz prozor, pretpostavlja se, sa dvorišne strane i da nakon izvjesnog vremena izlazi na isti način.

Zgrada škole je, inače, manje od 200 metara udaljena od kolašinske policije. Ovo je prvi put da su dnevnici ukradeni iz neke od kolašinskih škola.

Bonus video: