Uhapšen Podgoričanin: Opljačkao kladionicu i radnicu tukao šipkom?

Tužilac je naložio da se T.O. privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
74 pregleda 3 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.04.2018. 13:35h

Podgoričanin T.O. (29) uhapšen je zbog sumnje da je u februaru ove godine opljačkao kladionicu, pritom udarivši nekoliko puta radnicu šipkom po glavi.

Podgorička policija je, takođe, tokom pretresa njegovog stana našla 66 grama skanka.

"Službenici CB Podgorica su, 04.04.2018. godine, lišili slobode T.O. (29) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 01.02.2018. godine oko 21,00 čas, ušao u sportsku kladionicu „Olimp“ sa navučenom sa kapuljačom na glavi, a u ruci je držao metalnu šipku. On je od zaposlene M.Đ, uz prijetnju šipkom otuđio pazar. Oštećena je u tom mometnu uzela svoj mobilni telefon a T.O. je, kako se sumnja, tada udario nekoliko puta u predjelu glave metalnom šipkom. Nakon toga osumnjičeni je pobjegao sa lica mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, kriminalistička vještačenja i operativni rad na terenu su doveli do sumnje da je T.O. izvršilac ovog krivičnog djela.

"Službenici CB Podgorica su, po prethodno pribavljenoj naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi T.O. i tom prilikom pronašli i oduzeli 66 grama biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", dodaju iz policije.

Državni tužilac je naložio da se T.O. privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.