Jedna osoba teže, tri lakše povrijeđene u udesu kod Danilovgrada

Uviđaj je po ovlašćenju istražnog sudije Milice Jovović i tužioca Enesa Bakovića obavila ekipa Područne jedinice policije iz Danilovgrada
109 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.04.2011. 17:16h

Jedna osoba je teško, dok su tri lakše povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se danas u 11.45 časova dogodila na magistralnom putu Podgorica-Nikšić u mjestu Orja Luka kod Danilovgrada.

Prema informacijama "Vijesti" teško je povrijeđen Danilovgrađanin Radovan Jovanović (52), kojem je od silovitog udara u volan slomljeno nekoliko rebara. On je zadobio i druge povrede u predjelu grudnog koša i smješten je na Klinici za grudnu hirurgiju Kliničkog centra Crne Gore.

Osim njega, u Urgentni blok primljene su i sestre Marina Vesković (20) i M.V. (17), kao i njihov brat Milan Vesković (22), koji su nakon ukazane pomoći pušteni na kućno liječenje.

Do sudara je došlo kada je taksi "hjundai i30" (PG-DS653) kojim je upravljao Lazar Stamatović (22) iz Podgorice, krećući se iz pravca Nikšića, prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom je u tom momentu iz pravca Danilovgrada išao „opel kadet" (DG-AA873) za čijim je upravljačem bio Radovan Jovanović.

Stamatović je prošao bez povreda, dok je troje njegovih saputnika završilo u Kliničkom centru. Uviđaj je po ovlašćenju istražnog sudije Milice Jovović i tužioca Enesa Bakovića obavila ekipa Područne jedinice policije iz Danilovgrada.

Saobraćaj je zbog nezgode na tom dijelu puta bio u prekidu i pušten je oko 13 časova.

Bonus video: