Policija traga za "tojotom" za koju se sumnja da je korišćena u atentatu na Bećirovića

Policija je planirala i saslušanje jednog budvanskog biznismena, koji trenutno nije u Crnoj Gori
105 pregleda 0 komentar(a)
ubistvo budva, Dragan Bećirović, Foto: Savo Prelević
ubistvo budva, Dragan Bećirović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.04.2011. 08:16h

Crnogorska policija u okviru istrage o ubistvu biznismena Dragana Bećirovića potražuje automobil "tojota jaris" za koji se sumnja da je korišćen u atentatu na vlasnika hotela "Avala" i "Bjanka".

Prema pisanju "Dana" komšije iz zgrade ispred koje je ubijen Bećirović navodno su u momentu pucnjave primijetile kako se pomenuto vozilo udaljava sa lica mjesta.

Policija potražuje to vozilo kako bi utvrdila da li je korišćeno pri izvršenju zločina.

Narednih dana bi trebalo da bude gotov i nalaz vještaka koji su u danilovgradskom forenzičkom centru vještačili tragove koji su uzeti sa lica mjesta.

Iz Uprave policije su saopštili da za sada nema ništa novo u istrazi i da trenutno nemaju bukvalno nijedan trag osim nekih indicija koje se provjeravaju.

Inspektori kriminalističke policije u Budvi su pozivali na informativni razgovor nekoliko osoba, tako da je u dosadašnjem toku istrage ispitano više od 100 ljudi.

"Dan" navodi da je policija planirala i saslušanje jednog budvanskog biznismena, koji trenutno nije u Crnoj Gori.

Policija je u utorak obavila informativne razgovore i sa nekoliko osoba iz barskog kriminalnog miljea, ali niko nije zadržan, prenosi "Dan".

Bećirović je ubijen u sačekuši u noći između subote i nedjelje u budvanskom naselju Golubovina ispred zgrade u kojoj je živio u Ulici Prve proleterske.

Bonus video: