Kadetkinje Galeba najbolje u Herceg Novom

U predigri turnira, mlađa selekcija Galeba (djevojčice rođene 1998. i mlađe) odigrala je više revijalnih setova sa djevojčicama kluba domaćina.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2011. 21:30h

Ženska kadetska odbojkaška ekipa Galeba osvojila je prvo mjesto na tradicionalnom međunarodnom" Proljećnom turniru" koji je u nedjelju održan u Sportskom centru u Igalu povodom dana osnivanja Ženskog odbojkaškog kluba Herceg Novi. Mlade Baranke su pobijedile u konkurenciji Budućnosti Zetatrans, Herceg Novog i Sutjeske iz Foče.

U predigri turnira, mlađa selekcija Galeba (djevojčice rođene 1998. i mlađe) odigrala je više revijalnih setova sa djevojčicama kluba domaćina.

“Iako umorne od slavlja prethodne noći, poslije uspjeha našeg prvog tima (prvaci Crne Gore za 2010/2011.) igračice našeg kluba su na gostovanju u Herceg Novom pokazale kako se na dostojan način reprezentuje svoj klub i grad. Posebno su se istakle mlađe koje su bodrile svoje starije koleginice, kao i prethodne noći kada su nosile svoj prvi tim do druge titule šampiona Crne Gore”, ističu iz Galeba.

Galeb će sa svojim mlađim kategorijama učestvovati i na turnirima u Obrenovcu, Beogradu, Kruševcu, Makarskoj, Foči, Bari i Puli.

Galeb je sa Sutjeskom iz Foče je dogovorena saradnja i nastup na njihovom turniru u maju mjesecu.

Rezultati turnira u Herceg Novom

Galeb - Budućnost 3:0

Herceg Novi - Sutjeska 3:1

Budućnost - Sutjeska 3:0 (za 3. mjesto)

Herceg Novi - Galeb 0:3 (finale)

Pojedinačne nagrade

Najbolji igrač turnira: Čičić Mona (Galeb)

Najbolji bloker turnira: Vujanović Anja (Galeb)

Najbolji dizač turnira: Bošković Anđela (Galeb)

Najbolji smečer turnira: Banda Ena (Budućnost Zetatrans)

Najbolji libero turnira: Jeremić Tamara (Herceg Novi)

Najbolji korektor turnira: Jovanović Milica (Herceg Novi)

Bonus video: