U 12 saobraćajnih nezgoda 3 osobe lakše povrijeđene

Na regionalnom putu Kotor - Radanovići u tunelu Vrmac danas i u nedjelju izvodiće se radovi zbog čega će dolaziti povremeno do prekida u saobraćaju od 9 do 19 sati
69 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
saobraćaj, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 02.04.2011. 06:37h

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su 3 osobe zadobile lake povrede.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) je saopšteno da je na dionici puta M-21 Prijepolje - Bijelo Polje u mjestu Barski most u toku sanacija tri tunela, ali da danas i u nedjelju neće biti prekida saobraćaja.

Na regionalnom putu Kotor - Radanovići u tunelu Vrmac danas i u nedjelju izvodiće se radovi zbog čega će dolaziti povremeno do prekida u saobraćaju od 9 do 19 sati.

Na magistralnom putu Podgorica - Danilovgrad - Nikšić, na dionici Bralenovica - petja Danilovgrad put se rekonstruiše, a saobraćaj je regulisan svjetlosnom saobraćajnom signalizacijom.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje - Prijepolje i Dračenovac na magistralnom putu Rožaje - Ribarići zbog radova su mogući kraći povremeni prekidi u saobraćaju.

Na magistralnom putu Rožaje - Špiljani u toku je sanacija i revitalizacija mostova "Ajkunići" i "Bijela crkva 2", a saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin kod tunela 17 saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom i djelimično proširenje.

Iz AMSCG su saopštili da je na magistralnom putu Berane - Rožaje - Špiljani u mjestu Bać zbog klizišta neophodna opreznija vožnja.

Bonus video: