Met Dejmon: Misliću na Ketrin dok se ljubim sa Majklom

“U scenariju je predviđeno nekoliko poljubaca”, kazao je američkim medijima dodajući da se nada da će kostimi za film biti “zaista ludi”.
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 16:05h

Met Dejmon se priprema za snimanje filma Liberače u režiji Stivena Soderberga, biografiju životu ekstravagantnog pijaniste i zabavljača. Posebno se sprema za ljubavne scene sa kolegom Majklom Daglasom.

Daglas (66) će igrati Liberačea, dok će Dejmon (40) tumačiti lik njegovog mnogo mlađeg ljubavnika, a u scenariju je predviđeno nekoliko poljubaca

“U scenariju je predviđeno nekoliko poljubaca”, kazao je američkim medijima dodajući da se nada da će kostimi za film biti “zaista ludi”.

Daglas (66) će igrati Liberačea, dok će Dejmon (40) tumačiti lik njegovog mnogo mlađeg ljubavnika, Skota Torsena.

“Zaista sam uzbuđen zbog ovoga projekta, a i Majkl je. Imamo dvije zaista velike uloge i jedva čekamo da počne snimanje”, kazao je Dejmon ističući da “u životu nije pomislio da će se ljubiti sa Majklom Daglasom.

Dejmon je ranije igrao sa Daglasovom životnom saputnicom Ketrin Zitom Džouns u ostvarenju Ošenovih dvanaest, ali nju nikada nije poljubio.

Ketrin i Majkl

“Pomalo mi smeta što nijesam imao priliku za poljubac sa Ketrin, a sada ću to uraditi sa Majklom! Ostaje mi jedino da dok se budem ljubio sa Majklom zamišljam Ketrin na njegovom mjestu”, kazao je, a zatim se uozbiljio i prokomentarisao Spoderbergovu najavu da više neće snimati filmove. Oskarom nagrađeni reditelj je nedavno objavio da se, nakon što završi Liberačea i rimejk ostvarenja "The Man from U.N.C.L.E." sa Džordžom Klunijem, zauvijek povlači iz svijeta filma. Soderberg je tokom dvadesetogodišnje karijere snimio više od 30 filmova.

“Dosta sam pričao sa njim i shvatio da je ozbiljan po pitanju penzionisanja. Istrajan je u namjeri da nakon ovog projekta prestane da režira”, objasnio je Dejmon.

Galerija

Bonus video: