Plaže na kojima možete ostvariti maštarije

Ako ste gledali film Žal, onda su vam ovi predivni kadrovi sigurno ostali u sjećanju, a sigurno ste i svjesni kakav uticaj jedno takvo mjesto ima na libido.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2011. 12:19h

Na stranici askmen.com objavljena je top-lista plaža na kojima možete nesmetano izmjenjivati strasti. Seks na plaži je maštarija mnogih parova i to je jedan od najboljih načina na koji možete začiniti seksualni život dok ste na odmoru. Ako ste avanturist i tražite neku egzotičnu destinaciju, donosimo top pet plaža na kojima se možete voditi ljubav, a da vas ne ulove i da se ne 'zaprljate':

1. Ostrvo Koh Phi Phi, Phuket, Tajland

Ako ste gledali film Žal, onda su vam ovi predivni kadrovi sigurno ostali u sjećanju, a sigurno ste i svjesni kakav uticaj jedno takvo mjesto ima na libido. Iako je nakon filma ova destinacija postala pravi mamac za turiste, to vas ne bi trebalo spriječiti da upoznate sve čari ove predivne plaže, a pritom se i dobro zabavite.

2. Plaža Colombier, St. Barth’s

Ne treba puno da shvatite zašto je plaža Colombier idealna za seks na plaži. Do nje se može doći ili brodićem ili nakon 25-minutnog pješačenja po kamenitom terenu. Preporučuje se da se dobro pripremite. Nakon piknika na pijesku i šampanjca ili koktela, kada se opustite, znate šta slijedi.

3. Plaža Pink, Antigua, Karibi

Vjerovatno ste na fotografijama, u dokumentarcima i filmovima vidjeli mnoga mjesta za koja biste rekli da su raj na zemlji. Možda i jesu, ali među ta mjesta svakako spada i plaža Pink. Posjetioca gotovo da i nema, a što se tiče prirode i ambijenta, ostaviće vas bez daha. S obzirom da nema gužve, predivni zalazak sunca može biti samo vaš, a nakon toga ćete već pronaći način kako da se zagrijete.

4. Plaža Wildcat, Kalifornija, SAD

Dok je plaža Venice (i njoj slične) dobra za neke popratne sadržaje, u kojima možete uživati na kalifornijskom pijesku, plaža Wildcat najbolje je pjeskovito mjesto za one koji se žele parove. Udaljena je 30 minuta vožnje od San Francisca i potrebno je pet minuta pješačenja da biste do nje došli. Ovo je mjesto na kojem se možete opustiti jer je zaista mala vjerovatnoća da vas neko uhvati.

5. Majahuitas Cove, Puerto Vallarta, Meksiko

Plaže Cabo San Lucasa prepustite pijanim tinejdžerima koji tamo dolaze izgubiti nevinost, vi zaslužujete nešto puno bolje kada je u pitanju seks na otvorenom. Do plaže se može doći samo brodićem, a dočekaće vas palme, bijeli pijesak i tirkizno more. Znalci preporučaju da odsjednete u hotelu koji je u blizini, a na plažu navratite kada se spusti mrak. Za 'vruće igrice' znaćete samo vi i zvijezde na nebu, prenosi net.hr.

Bonus video: