Mišel Rodrigez: Zašto se ne plašim smrti

Glumica najpoznatija po ulogama u “Avataru” i seriji “Izgubljeni”, nije se uvijek bavila glamuroznim poslom, nekada je zarađivala radeći u mrtvačnici.
119 pregleda 0 komentar(a)
Mišel, Foto: Terra.com
Mišel, Foto: Terra.com
Ažurirano: 17.03.2011. 16:16h

Glumica Mišel Rodrigez, koja u svom novom filmu “Battle: Los Angeles” opet ima posla sa vanzemaljcima, rekla je da vjeruje da nijesmo sami u svemiru, a objasnila je i zašto se ne boji smrti.

Glumica najpoznatija po ulogama u “Avataru” i seriji “Izgubljeni”, nije se uvijek bavila glamuroznim poslom, a to je otkrila u intervjuu za magazin “Live”, rekavši da je nekada zarađivala radeći u mrtvačnici.

“Ne smetaju mi mrtvaci, radila sam u mrtvačnici neko vrijeme pa sam navikla na njih. Ljudi umiru, svi mi moramo umrijeti jednog dana. Nije to nikakva velika stvar”, rekla je lijepa Mišel Rodrigez.

Glumica je ispričala i kako vjeruje da nijesmo sami u svemiru.

“Vjerujem da vanzemaljci postoje. Ali, ne mogu da zamislim da su destruktivni poput ljudi. Ako postoje, onda su kao oni iz 'Avatara'”, dodala je Rodrigezova.

Mišel je intervju dala povodom izlaska svog novog filma “Battle: Los Angeles”, u kojem se bori protiv vanzemaljaca koji napadaju Zemlju.

Bonus video: