Uhapšen u Rožajama sa skoro pola kila skanka

Istražni sudija Višeg suda u Bijelom Polju preključe je pokerenuo istragu i odredio pritvor u trajanju do 30 dana Rožajcima Admiru Škrijelju (27) i Edisu Kalaču (23), jer je kod njih nađeno oko 470 grama skanka.
239 pregleda 0 komentar(a)
skank, Foto: Arhiva "Vijesti"
skank, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.02.2011. 18:42h

Policija je po naredbi istražnog sudije u petak izvršila pretres stana Kalača, gdje su pronašli notes u kojem su zabilježena dugovanja nekoliko osoba iz Rožaja, kojima je, kako se sumnja, prodavao skank.

Nakon toga policija je privela jednog Rožajca kod kojeg je nađeno oko pet grama skanka, a za koje se sumnjalo da mu je prodao Škrijelj.

“Ličnim pregledom kod Škrijelja je pronađeno oko 10 grama skanka koji je, sumnja se, imao namjeru da stavi u promet, dok je kod jednog lica pronađeno i oduzeto oko pet grama ove opojne droge”, navodi policija.

Potom je, po naredbi nadležnih organa, izvršen pretres kuće Škrijelja u kojoj je pronađeno i oduzeto 89 plastičnih kesica sa oko 450 grama skanka koji je, sumnja se, bio namijenjen stavljanju u promet.

Škrijelju se na teret stavlja krivično djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, dok se Kalač sumnjići za trgovinu drogom.

Bonus video: