Pripremite idealan poklon za dečka

Možda mislite da bi se vaš dragi obradovao novom skupocjenom satu (vjerovatno i bi), ali priznaćete da u tim poklonima nema baš ničeg romantičnog, niti posebnog.
307 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2011. 11:31h

Svaka djevojka, bez imalo mašte, ako ima dovoljno novca može da pokloni skupi poklon, ali vi nijeste svaka djevojka, zar ne? Zato, razmislite o nekom originalnijem i maštovitijem rješenju.

Pokušajte sa nekom od ovih ideja za njegov rođendan, godišnjicu ili Dan zaljubljenih koji nam se bliži...

Napravite kutiju za uspomene

Ovaj poklon je naročito zanimljiv i zbog toga što može stalno da se nadograđuje i dopunjuje novim uspomenama, a u tome možete učestvovati zajedno. Za to vam može poslužiti i obična kutija za cipele koju ćete obložiti papirom, a možete i kupiti lijepu kutiju za poklone.

Stavite unutra ulaznice za bioskop i koncerte, mape gradova koje ste posjetili zajedno, čestitke i poruke koje ste dobili od njega i ostale sitnice koje svjedoče o trenucima koje ste proveli zajedno. Kada mu predate poklon, podstaknite ga da i on doprinese sakupljanju uspomena.

Možda vam se ovo učini kao suviše romantična zanimacija za jednog muškarca, pa ako želite da razbijete tu filmski sentimentalnu notu unesite u sve to malo humora ili... hm, bezobrazluka.

U kutiji uopšte ne moraju da se nađu samo srca i cvjetići – možete staviti i etiketu njegovog omiljenog piva sa porukom u kojoj ga podsjećate na ono veče kada ste ga bukvalno nosili kući posle pijanstva... pustite mašti na volju i on će sigurno biti oduševljen poklonom!

Napunite teglu mudrostma

Za ovaj poklon će vam trebti malo više truda, ail on to, valjda, zaslužuje! Od materiala vam je potrebna jedna tegla i puno papirića raznih boja.U teglu ubacite 365 poruka najrazičitije vrste – od jednostavnog „Volim te!“ do duhovitih ili motivišućih rečenica. Poenta je da svakog jutra, tokom narednih godinu dana, izvuče po jednu poruku i, naravno, kada je prčita, pomisli na vas.Garantujemo da mu ni tegla puna najboljeg džema neće biti draža od ove vaše!

Posvetite ceo dan samo njemu

Specijalan poklon za rođendan ili godišnjicu može biti i kraljevski tretman namijenjen vanserijskom uživnju samo za njega! Počnite sa doručkom u krevetu, a onda mu tokom cijelog dana priređujte momente u kojima će sigurno uživati (makar to značilo i da ćete gledati fudbal sa njim). Neka se osjeti kao razmaženi princ tokom tog dana i budite sigurni da će vas uskoro čekati zahvalnica u istom stilu.

Bonus video: