Odović ipak nije izdržao

Nesreća se desila nakon što je Radoje Odović juče oko 15 časova udario u stablo ispred zgrade Skupštine Crne Gore pošto je izgubio kontrolu nad vozilom
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2011. 07:18h

Podgoričanin Radoje Odović (56) preminuo je sinoć u Kliničkom centru, nakon što je juče oko 15 časova udario u stablo ispred zgrade Skupštine Crne Gore pošto je izgubio kontrolu nad vozilom.

Odović se kretao iz pravca hotela “Crna Gora” ka mostu Blaža Jovanovića, kada je “opelom astra” (PG-CZ982) naglo skrenuo sa kolovoza. Pokidao je zaštitne stubiće i prešao na trotoar sa desne strane, a zatim se “zario” u stablo.

“Vijestima” je iz policije rečeno da je Odović odmah prebačen u podgorički Klinički centar, gdje mu je konstatovano oštećenje srčane aorte, ali i teške povrede grudnog koša i stomaka. I pored pokušaja ljekara da mu spasu život, Odović je preminuo.

Policija je ranije juče obavila uviđaj na mjestu udesa, gdje nijesu uočeni tragovi kočenja.To za sada navodi na sumnju da je nezgodu, najvjerovatnije, izazvao srčani udar. Međutim, usljed silovitog udara vozila u stablo, Odović je zadobio i teške povrede opasne po život.

Bonus video: