Uništio automobil i prošao bez težih povreda

Tokom policijskog uviđaja, na obje klizave kolovozne trake bulevara ostala je rasuta zemlja, granje i djelovi uličnog stuba.
208 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.01.2011. 21:26h

Podgoričanin Nikola Lazarević prošao je samo sa lakšim povredama u neobičnom udesu, kada je luksuznim automobilom preletio četiri trake bulevara, pokosio nisko rastinje i polomio stub ulične rasvjete kod solitera Pet udovica u Podgorici.

Lazarević se u “BMW 5” kretao Bulevarom Serdara Jola Piletića iz pravca grada ka Vezirovom mostu, kada je iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu, preletio zeleno ostrvo između traka i zaustavio se na drugoj strani kod parkinga ispred prvog solitera.

Za to vrijeme, u najmanje 50 metara dugom letu, mladićev automobil je porušio rastinje na zelenom ostrvu ali i polomio stub ulične rasvjete koji se zakačio ispod crnog “BMW-a”.

“Činilo nam se da nešto trese i lomi kao da je zemljotres. Kada sam se okrenuo vidio sam mladića kako izlazi iz uništenog automobila”, ispričao je prolaznik, koji je za vrijeme udesa bio na trotoaru.

Tokom policijskog uviđaja, na obje klizave kolovozne trake bulevara ostala je rasuta zemlja, granje i djelovi uličnog stuba...

Povrijeđeni mladić je nakon udesa primljen u Urgentni blok Kliničkog centra, gdje su ljekari radili uobičajene preglede. Prema prvim nalazima, Lazarević nema težih povreda.

Bonus video: