Poginuo Dragomir Simović

U udesu teške povrede zadobio je i vozač “tuarega” i njegov saputnik u džipu Radoje Knežević (30).
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.01.2011. 20:26h

Dugogodišnji šef kriminalističke policije u Nikšiću Dragomir Simović (53) poginuo je juče oko 16,45 sati u teškom udesu koji se dogodio na Hercegovačkom putu, u blizini nikšićkog mlina.

Nesreća se dogodila kada je došlo do čeonog sudara

Simovićevog „golfa IV“ (NK-BD 793), koji se kretao iz pravca Kapinog polja, ka gradu. U blizini mlina došlo je do direktnog sudara sa terencem „WV tuareg“ (NK-BA 534) kojim je upravljao Nikšićanin Tomislav Nikolić (69).

„Iz još neutvrđenih razloga, Simović je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u lijevu saobraćajnu traku, kada je došlo do direktnog sudara. Simović je preminuo na licu mjesta“ rekao je „Vijestima“ istražni sudija nikšićkog Osnovnog suda Ljubiša Marković.

U udesu teške povrede zadobio je i vozač “tuarega” kojem je polomljena ruka, a ljekarima Opšte bolnice u Nikšiću žalio se i na bolove u grudima. Osim njega povrijeđen je i njegov saputnik u džipu Radoje Knežević (30).

Simović je dugogodišnji operativac policije, početkom ovog milenijuma bio je šef za krvne delikte u Nikšiću, a onda je godinama bio i prvi čovjek zadužen za kriminal u toj Područnoj jedinici. U proteklih nekoliko godina radio je u Područnoj jedinici Herceg Novi, a pred Novu godinu otišao je u penziju sa desetinom kolega iz drugih organizacionih jedinica policije.

”Iz još neutvrđenih razloga, Simović je izgubio kontrolu, prešao u lijevu saobraćajnu traku, kada je došlo do direktnog sudara“ rekao je „Vijestima“ istražni sudija Ljubiša Marković

Bonus video: