Elton Džon u Budvi!

Pop pjevač i kompozitor Elton Džon 5. jula održaće koncert u okviru Grada teatra
125 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.01.2011. 00:00h

Na zvaničnom sajtu pop zvijezde je to za sada poslednji koncert u rasporedu za narednu godinu, a zakazan je dva dana nakon gostovanja u Zagrebu koje je odavno najavljeno.

Rođen kao Redžinald Kenet Dvajt, u dosadašnoj karijeri je objavio više od 30 albuma i prodao više od 250 miliona, što ga čini jednim od najuspješnijih izvođača svih vremena.

Singl "Candle in the Wind" posvećen princezi Dajani je najprodavaniji singl u istoriji sa 33 miliona prodatih kopija.

U karijeri je osvojio 6 Gremija, Oskara, Zlatni globus i Toni, a poznat je kao i aktivista kampanje za borbu protiv AIDS.

Elton Džon i njegov suprug Dejvid Ferniš postali su roditelji dječaka rođenog na Božić.Vijest je prvo objavljena u ponedeljak uveče na sajtu USMagazine.com, a ageniji AP potvrdio je muzičarev predstavnik u Los Anđelesu.Zakarija Džeksona Levona Ferniš-Džona rodila je surogat majka iz Kalifornije, a njen identitet je zaštićen na zahtev dječakovih roditelja. Zakari je prvo dijete 62-godišnjeg Džona i 48-godišnjeg Ferniša koji su se vjenčali 2005.

Koncert je potvrđen iz više izvora, ali iz Opštine i Turističke Organizacije Budva nisu stigle nikakve najave o ovom događaju. Ne bi bilo prvi put da se nakon najave gostovanja velike zvijezde u Crnoj Gori, koncert ne održi.

Bonus video: