STAND UP FESTIVAL "OPUČ" U PODGORICI

Mnoštvo smijeha i aplauza u punoj sali KIC-a obilježilo prvo veče "Opuč" festivala

Komičari iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dobili su po 18 minuta na sceni tokom kojih su šaljivo prepričavali svoje početke u stand upu, zdravstvene probleme, odnose sa porodicom, ali i kamatašima
764 pregleda 0 komentar(a)
Smijeh preovladavao: "Opuč" festival, Foto: Boško Purić
Smijeh preovladavao: "Opuč" festival, Foto: Boško Purić
Ažurirano: 10.05.2019. 15:26h

Prvo veče regionalnog stand up festivala Opuč, sinoć je u Velikoj Sali KIC-a „Budo Tomović“ otvorio komičar i jedan od organizatora, Andrija Dabanović.

U uvodnom govoru on je objasnio da je više ponosan na to što je u publici prvi put i njegova majka, nego na uspješno organizovan festival, da bi nakon petominutnih šala u okviru kojih je iznosio komične situacije iz svakodnevnice njegove porodice konstatovao „da se majka već pokajala što je došla“.

Osim zabavljanja publike, njegov zadatak je bio i najava i predstavljanje ostalih stand up komičara Srđana Olmana, Omera Hodžića, Srđana Jovanovića, Pericu Jerkovića i Vlatka Štampara.

Njih šestoro tokom gotovo dvosatnog programa do suza su nasmijavali publiku u, do posljednje stolice popunjenoj Velikoj sali, a da su odradili dobar posao dokazali su aplauzi koji su na gotovo minut prekidali njihove monologe.

Komičari iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, dobili su po 18 minuta na sceni tokom kojih su šaljivo prepričavali svoje početke u stand upu, zdravstvene probleme, odnose sa porodicom, ali i kamatašima.

Drugo veče Opuč festivala održaće se večeras na istom mjestu sa početkom u 21 sat, a bina je ovoga puta rezervisana za Miloša Radojkovića, Peđu Bajovića, Gorana Vugrineca, Tina Vodopiveca i Nešu Bridžisa, dok će domaćin biti Marko Puljiz koji je uz Dabanovića organizator manifestacije.