PROMOVISANJE ZNAČAJA REDOVNIH ZDRAVSTVENIH PREGLEDA MUŠKARACA

Budite dio muške priče: Izbor za najbolju bradu Podgorice

“Za sve ljubitelje ‘Barberske priče’ pripremili smo edukativni čas o šišanju, bradi i hair tattoo tehnici, koje će držati najpoznatiji frizeri iz regiona, kao i nosioca medalja sa brojnih svjetskih takmičenja na čelu ekipe sa Alenom Demirovićem”
1238 pregleda 0 komentar(a)
Sa prošlogodišnjeg takmičenja, Foto: Luka Zeković
Sa prošlogodišnjeg takmičenja, Foto: Luka Zeković

U okviru akcije Movembar, Kuća mode i ljepote Zoran, organizovaće u srijedu 27. novembra u Hard Rock Caffeu, izbor za prvu bradu Podgorice, a u sklopu događaja biće održana i predavanja sa ciljem podizanja svijesti o karcinomu prostate, testisa i mentalnom zdravlju muškaraca.

“Uz slogan ‘Budi muškarac, preuzmi odgovornost za svoje zdravlje’, UNIQA i The Capital Plaza vas pozivaju u Hard Rock Caffe na predavanje o značaju preventivnih pregleda doktora Vladimira Brajovića, urologa”, poručuju iz organizacije i dodaju da je početak predavanja zakazan za 16 sati.

Tom prilikom žiri sastavljen od žena biraće i prvu bradu Podgorice, a u pitanju je drugo izdanje ovog takmičenja koje se održalo i prošle godine.

Tako će svi zainteresovani muškarci moći da se prijave za učešće i pokušaju da osvoje neku od laskavih titula - najduža brada, najduži brkovi, kocka brada, najbolji stajling i prva brada Podgorice grada.

“Za sve ljubitelje ‘Barberske priče’ pripremili smo edukativni čas o šišanju, bradi i hair tattoo tehnici, koje će držati najpoznatiji frizeri iz regiona, kao i nosioca medalja sa brojnih svjetskih takmičenja na čelu ekipe sa Alenom Demirovićem”, poručili su iz Kuće mode i ljepote Zoran.

Edukativni čas će se, takođe, održati u Hard Rock Caffeu, istog dana od 17 sati.

“Cilj je da se dobro zabavimo i podsjetimo koliko je važno redovno ići na pregled, brinuti o članovima svoje porodice i brinuti o sebi. Budite dio priče - Muške priče!”, poručili su organizatori.