Uhapšen Beranac, nađen pištolj i municija u ilegalnom posjedu

Kako navode iz Uprave policije, I.B. važi za bezbjednosno interesantnu osobu, kao i Beranac R.Đ. (35) koji se sa njim nalazio u automobilu
150 pregleda 1 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.03.2018. 11:13h

Bjelopoljska policija je u saradnji sa beranskim kolegama uhapsila I.B. (35) iz Berana, u čijem "audiju" su nađeni pištolj i municija u ilegalnom posjedu.

Kako navode iz Uprave policije, I.B. važi za bezbjednosno interesantnu osobu, kao i Beranac R.Đ. (35) koji se sa njim nalazio u automobilu.

Policajci su, kako je saopšteno iz policije, u petak oko 10 časova u Ribarevinama zaustavili "audi A3" beranskih tablica koji je vozio I.B. i u kom se nalazio R.Đ.

"Pregledom lica i vozila, policijski službenici su u vozilu ispod patosnice ispod suvozačevog sjedišta pronašli i oduzeli pištolj marke „CZ“ kalibra 9 mm bez serijskog broja i 15 komada metaka istog kalibra, u ilegalnom posjedu," kazali su iz Uprave policije.

Državni tužilac u Bijelom Polju je naložio da se I.B. uhapsi i privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivih materija.

Pronađeno oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Bonus video: