Aleksandar Milosavljević najuspješniji sportista Herceg Novog u 2017.

Za najboljeg sportskog radnika u 2017. godini proglašen je Stefan Vukićević (FK Igalo), dok je za ambasadora novskog sporta u inostranstvu izabran Andrija Prlainović
0 komentar(a)
sportisti Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
sportisti Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 23.02.2018. 14:33h

Aleksandar Milosavljević iz Kluba sportskih ribolovaca Igalo, koji je osvojivši bronzanu medalju na 10. Svjetskom prvenstvu u ribolovu iz broda za juniore, najuspješniji je sportisa Herceg Novog u 2017. godini.

Najuspješnijim sportistima Herceg Novog za 2017. u dvorani "Park" uručena su priznanja i plakete Opštine Herceg Novi.

Po izboru Aktiva sportskih novinara grada priznanja su uručena i VK Jadran kao najuspješnijem klubu sa najuspješnijim trenerom, Vladimirom Gojkovićem, a nagradu za životno djelo dobio je Ratomir-Pajo Pavlović, nekadašnji igrač i trener Jadrana i Crvene zvezde.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić je obećao punu podršku lokalne uprave koja i izdvaja značaj dio budžetskih sredstava za sport.

"Nastavićemo sa praksom uvedenom prošle godine, da u okviru proslave Dana opštine organizujemo sportski dan i dodijelimo besplatnu sportsku opremu za određeni takmičarski uzrast", poručio je Katić.

Po izboru izboru Aktiva sportskih novinara, Opština Herceg Novi ove godine nagradila je i 10 sportista koji su tokom 2017. ostvarili značajne rezultate, a posebno priznanje dobili su i kadeti VK Jadran, koji su sa reprezentacijom naše zemlje na prvenstvu Evrope osvojili zlatnu medalju.

Za najboljeg sportskog radnika u 2017. godini proglašen je Stefan Vukićević (FK Igalo), dok je za ambasadora novskog sporta u inostranstvu izabran Andrija Prlainović. Priznanja su uručena i za ostvarene razultate u sportu, te za najperspektivnije mlade sportiste.

Ovogodišnji žiri za izbor najuspješnijih sportista Herceg Novog činili su novinari: Zdravko Šakotić, Neđeljko Kočetanović, Dejan Bijelić, Nebojša Gajić i Perica Đaković.

Bonus video: