U izolaciji

Rusi se zabavljaju rekreirajući poznate slike

Ruski novinar Alek Luhan je putem društvene mreže Twitter izjavio da je ovo najbolja stvar koja je proizašla iz izolacije zbog korona virusa
1528 pregleda 0 komentar(a)
Jedna od slika sa Facebook grupe, Foto: Jedna od slika sa Facebook grupe
Jedna od slika sa Facebook grupe, Foto: Jedna od slika sa Facebook grupe

Dok su ljudi širom svijet zatvoreni u svojim kućama kao mjera preventive protiv širenja korona virusa, svako pronalazi nove načine da sebe zabavi. Pojavile su se razne zanimljive i smiješne ideje, a između ostalog Rusi u izolaciji su se bacili na rekreiranje poznatih slika putem fotografija koje objavljuju na Facebook grupi, pokazujući svoju kreativnost. 

"Umjetnost liječi", napisala je jedna od članica grupe ispod personifikacije poznate slike na kojoj je njena kćerka, koja je u bolnici već mjesec dana, ali je pristala da bude fotografisana.

Ova javna Facebook grupa već ima skoro 220 hiljada članova i postala je veoma popularna širom svijeta zahvaljujući svojoj kreativnosti u ovim teškim vremenima. 

Ruski novinar Alek Luhan je putem društvene mreže Twitter izjavio da je ovo najbolja stvar koja je proizašla iz izolacije zbog korona virusa i objavio neke od najboljih slika. Pogledajte ih.