"China Girl" najavljuje reizdanja albuma Igi Popa

Albume je je producirala preminula muzička legenda Dejvid Bouvi, pa tako posebni "deluxe box set" nosi naziv "Bowie Years".
429 pregleda 0 komentar(a)
Igi Pop, Foto: Igi Pop
Igi Pop, Foto: Igi Pop
Ažurirano: 13.04.2020. 14:55h

Slavni američki roker Igi Pop objaviće reizdanja svoja dva klasičan albuma - "The Idiot" i "Lust For Life" koje je producirala preminula muzička legenda Dejvid Bouvi, pa tako posebni "deluxe box set" nosi naziv "Bowie Years".

Izdanje je najavljeno za 29. april, a kao najava lansirana je do sad neobjavljena, remasterizovana verzija pjesme "China Girl".

Oba albuma prvobitno su objavljena 1977. i smatraju se klasicima i među najuticajnijim rok izdanjima ikad. Na njima su se našli hitovi kao što su "NIghtclubbing", "The Passenger" i naravno "Lust For Life". Novo izdanje dolazi na sedam diskova sa remasterizovanim verzijama originalnih albuma, te alternativnim miksevima i posebnom knjigom na 40 stranica. Albumi će se pojaviti u zasebnim izdanjima na dva CD-a sa propratim lajv diskovima.

Igijev posljednji album "Free" objavljen je u septembru prošle godine i naišao je na topao prijem publike i hvale kritike.

Bonus video: