Daft Pank sprema novu muziku

Italijanski reditelj i majstor horora je otkrio da ga je francuski duo sam kontaktirao kad je saznao da radi na novom ostvarenju
266 pregleda 0 komentar(a)
Daft Punk, Foto: Daft Punk
Daft Punk, Foto: Daft Punk
Ažurirano: 04.05.2020. 16:04h

Kultni elektronski duo Daft Punk rijetko objavljuje novu muziku, ponekad ih fanovi čekaju više godine, ali će ih sigurno obradovati vijest da će im uskoro biti dostupan novi materijal francuskog dvojca

.

Italijanski reditelj i scenarista Dario Arđento otkrio je da će upravo Daft Punk komponovati muziku za njegov predstojeći film "Occjiali Neri". On je vijest otkrio u intervjuu za italijanski dnevni list "La Repubblica", kazavrši da su Francuzi fanovi njegovih djela i da su prvi stupili u kontakt sa njim kad su saznali da radi na novom ostvarenju.

Arđento je najpoznatiji kao reditelj originalne verzije filma "Suspiria", koji je doživio rimejk prije dvije godine i koji se danas smatra kultnim klasikom među hororima, žanru za koji je Arđento specijalizovan.

"Occhiali Neri" su još u pretprodukciji, a radnja je smještena u Rimu, dok će glavnu ulogu igrati kćerka reditelja Asija Arđento. Snimanje filma će se zbog koronavirusa nastaviti u septembru ako sve bude po planu.

Bonus video: