Novi singl Pippa Corvina

Gavranović iza sebe ima niz uspješnih albuma i saradnji sa svjetkim džez muzičara, još ranjie je za "Vijesti" najavio nova izdanja,
319 pregleda 0 komentar(a)
Pippo Corvino, Foto: Pippo Corvino
Pippo Corvino, Foto: Pippo Corvino
Ažurirano: 04.05.2020. 20:47h

Jedan od globalno najuspješnijih crnogorskih muzičara, podgorički gitarista koji živi i stvara u Beču, Filip Gavranović alijas Pippo Corvino najavio je da će preksjutra, 6. maja njegov novi singl "The Future (or the Now) biti dostupan za preuzimanje putem njegove Bandcamp stranice.

Gavranović iza sebe ima niz uspješnih albuma i saradnji sa svjetkim džez muzičara, još ranije je najavio nova izdanja, ali očigledno ga je situacija sa pandemijom koronavirusa donekle usporila. Ne dovoljno da ga skroz zaustavi, pa će tako pred publikom biti uskoro novi singl.

Gavronović je krajem prošle godine objavio singl "Berlin", takođe dostupan na Bandcampu po cijeni od 1,99uera, a u pitanju je numera koja nije našla mjesto na kolaborativnom izanju sa švajcarskom pjevačicom Angelom Trendl "Getting Out of the Envelopes" iz 2016.

Tad u razgovoru za "Vijesti" najavio i zajednička izadanja sa iranskim muzičarem Mahanom Miraraom i pjevačicom Natašom Mirković

Bonus video: