Poslušajte remiks Žan Mišel Žara koji je radio AudioStorm

Nakon izlaska dugo najavljivane obrade podgorički DJ i producent odlučio je da časti publiku mogućnošću da besplatno preuzme traku
632 pregleda 1 komentar(a)
AudioStorm, Foto: AudioStorm
AudioStorm, Foto: AudioStorm

Jedan od najvrijednijih i najuspješnijih crnogorskih elektronskih autora Ognjen Vuković, poznatiji kao AudioStorm, konačn o je objavio njegov dugo najavljivani remiks numere "Arpegiator" legende elekronske muzike Žan Mišel Žara.

"Jedna od najvećih želja i izazova svih ovih godina bila mi je da napravim remiks za ovu besmrtnu tranku velikog francuskog maestra Žan Mišel Žara. Moju publiku odlučio sam da častim i opcijom za besplatno preuzimanje trake", poručio je podgorički DJ i producent.

Traka se može "skinuti" na adresi https://soundcloud.com/audio-storm/jean-michel-jarre-arpegiator-audiostorm-2020-sequential-mixunofficial.

Mada je prošlu godinu okončao ne baš lijepim vijestima - hakeri su mu oteli gomilu materijalu na kojem je radio, podgorički producent i DJ Ognjen Vuković, poznatiji kao AudioStorm u ovu je ušao snažno sa novim izdanjima i našavši se na top listama najboljih producenata regiona.

U martu je objavio izdanje “Delusion”, koje sadrži dvije trake i dostupno je na muzičkim servisima po cijeni od 4,99 dolara (4,38 eura).

iTraka se može "skinuti" na adresi https://soundcloud.com/audio-storm/jean-michel-jarre-arpegiator-audiostorm-2020-sequential-mixunofficial.

Bonus video: