Predsjedniče, dođi, imam strašnu ideju

Rep zvijezda u usponu želi da se u njegovoj ćeliji, gdje služi kaznu zbog nošenja neregistrovanog oružja, nađe licem u lice sa američkim predsjednikom
1434 pregleda 0 komentar(a)
Kodak Black, Foto: Buffalo News
Kodak Black, Foto: Buffalo News

Sve popularniji američki reper novije generacije Kodak Black iz nekog misterioznog razloga želi sastanak licem u lice sa predsjednikom SAD-a Donaldom Trampom, vjerujući da mu je pala sjajna ideja na pamet koju želi da im iznese.

Reper je prošle sedmice putem društvene mreže Instagram tražio da ga predsjednik lično posjeti u njegovoj ćeliji.

"Recite Donaldu Trampu da svrati do mene, imam fenomenalnu ideju. Razmišljao sam o nečemu još u Majamiju, ali sam otpisao tu ideju jer ja tako ponekad mislim da sam lud. Međuim, sranje nstavilo da me prati. Ovo nema nikakve veze sa mojim nepravednim zatvaranjem. Predsjedniče, dođi da se vidimo, nosiću masku za koronu", napisao je reper.

Na kraju je i istakao koliko je ozbiljan.

"Gospodine Tramp, ako naš sastanak ne bude vrijedan vašeg vremena, možete me ubiti", dodao je Kodak.

Mada je većina njegovih fanova na društvenim mrežama izrazila oduševljenje idejom, ima onih koji su iznijeli viđenje da je reperu dosadno i da bi mu trebalo oduzeti telefon.

Kodak trenutno služi zatvorsku kaznu zbog nošenja neregistrovanog oružja, a trebalo je da iz zatvora izađe u avgustu 2022. Međutim, on je u martu priznao krivicu u još jednom slučaju nošenja neregistrovanog oružja Njujorku i dobio je kaznu od godinu dana zatvora, tako da će mu boravak iza rešetaka biti produžen.

Bonus video: