Priznanja za karatiste Bijele

157 pregleda 3 komentar(a)
Karatisti Bijele, Foto: Radiojadran
Karatisti Bijele, Foto: Radiojadran
Ažurirano: 01.02.2018. 16:20h

Sekretar za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi, Darko Klasić uručio je danas priznanja četvorici takmičara karate kluba Bijela, koji su prošle godine ostvarili značajne rezultate i na najbolji način promovisali svoj grad.

Priznanja za rezultate na karate kupu u Umagu i Svjetskom karate prvenstvu u Istanbulu dobili su Jovana Damjanović (Istanbul, zlatna medalja, do 34kg), Nemanja Mikulić (Umag, srebrna medalja, do 50kg), Marko Brnada (Istanbul, bronzana medalja, do 35kg) i Bojan Vulović (Istanbul, zlatna medalja, do 42kg).

Klasić je naglasio da će Opština uvijek stajati iza mladih nada, pogotovo u borilačkim sportovima, a koji su se prošle godine pokazali kao najperspektivniji, najzalužniji i najbolji nosioci imena Herceg Novog i Bijele u svijetu.

On je, kako je saopšteno iz hercegnovske opštine, mladim sportistima poželio da nastave sa predanim radom kako bi sebe i svoj grad predstavljali na najbolji način.

Trener u karate klubu Bijela i selektor dječje reprezentacije Crne Gore u borbama Slađan Mikulić zahvalio se Opštini na uručenim priznanjima za mlade šampione, obećavajući da vrhunski rezultati neće izostati ni ove godine.

Bonus video: