NASELJE ZABJELO

Podgorica: Oduzeto 60 grama heroina, osumnjičeni uhapšen

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se V.R. bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge heroin, koju je, kako se sumnja, nabavljao u količinama od oko 60 i više grama, a koju je potom prepakivao i stavljao u dalju tzv. uličnu prodaju na području Podgorice
162 pregleda 2 komentar(a)
Heroin droga, Foto: Shutterstock
Heroin droga, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.01.2018. 10:43h

Policija je u podgoričkom naselju Zabjelo, oduzela 60 grama heroina i lišila slobode V.R. (36).

"Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su 25.01.2018. godine oko 12 časova, postupajući po operativnim informacijama, u ulici 27. marta, kontrolisali V.R. (36) iz Podgorce. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli jedno veće pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 60 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se V.R. bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge heroin, koju je, kako se sumnja, nabavljao u količinama od oko 60 i više grama, a koju je potom prepakivao i stavljao u dalju tzv. uličnu prodaju na području Podgorice.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se uz krivičnu prijavu V.R. liši slobode i privede zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.