Cetinje: Policija pronašla i oduzela revolver, municiju i druge predmete

"O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je naložio da se oružje i municija proslijede u Forenzički centar radi vještačenja i da će se nakon dobijenog nalaza izjasniti o eventulanoj kvalifikaciji krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije
6 komentar(a)
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Cetinje grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.01.2018. 14:54h

Cetinjska policija trećeg januara izvršila je pretres stana i prostorija koje koristi N.P. (24) sa Cetinja i tom prilikom pronašla i oduzela i revolver, municiju i druge predmete.

"Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Cetinje su, postupajući na osnovu operativnih informacija, pronašli i oduzeli revolver, municiju i druge predmete. Naime, službenici OB Cetinje su, 03.01.2018 godine, postupajući po nalogu i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.P. (24) iz Cetinja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj revolver, 52 komada razne municije različitog kalibra, metalni boks, vojnički bajonet sa futrolom i lovački nož. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je naložio da se oružje i municija proslijede u Forenzički centar radi vještačenja i da će se nakon dobijenog nalaza izjasniti o eventulanoj kvalifikaciji krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: