VIDEO Policija upala u restoran, pretresla više osoba, Sjekloća uhapšen

Sagovornik iz policije je objasnio da je Sjekloća tjelohranitelj Budvanina Marka Ljubiše
412 pregleda 0 komentar(a)
Budva, pretres, Foto: Printscreen
Budva, pretres, Foto: Printscreen
Ažurirano: 21.12.2017. 20:11h

Pripadnici budvanske interventne jedinice policije i inspektori kriminalističke policije pretresli su danas oko 15 časova bezbjednosno interesantne osobe koje su ručale u restoranu "Jadran" na samoj obali nedaleko od Starog grada, potvrđeno je "Vijestima".

Kako nezvanično saznajemo, policija je u restoranu kontrolisala Budvane Marka Ljubišu zvanog Kan, braću Ognjena i Mladena Kažanegru, Gorana Slovinića, Gorana Sjekloću i Dušana Banovića zvanog Cetinski, Nikšićanina Milana Konatara, braću Milića i Novaka Šakovića i Bobana Vuksanovića iz Podgorice.

Po nezvaničnim informacijama "Vijesti" Goran Sjekloća je uhapšen.

U restoranu je u trenutku upada policije bilo i oko 50 gostiju iz inostranstva.

JWPlayer video mesto

Inspektori su pronašli i pištolj koji je Sjekloća navodno bacio.

Iz policije su kazali daje uhapšeni primijetivši policajce, odbacio pištolj u obližnji kanal sa vodom, što su vidjeli budvanski policajci.

"Policijski službenici su u kanalu pronašli i potom izuzeli pištolj marke Pietro Beretta, kalibra 7,65mm, sa šest metaka u okviru, koji će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja", kazali su iz Uprave policije.

Kako su naveli, G.S. je uhapšen i biće, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Sagovornik iz policije je objasnio da je Sjekloća tjelohranitelj Budvanina Marka Ljubiše.

Policija je naredila bezbjednosno interesantnim osobama da legnu i pretresla ih.

Bonus video: