Policija pronašla 40 kilograma skanka kod Beranaca: Kod tužioca se branili ćutanjem

Nebojša Vasilijević(36) i Nino Jašarević (26) zadržani zbog sumnji u nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet droga...
964 pregleda 2 komentar(a)
Skank, Foto: Vijesti
Skank, Foto: Vijesti
Ažurirano: 14.12.2017. 11:38h

Beranci Nebojša Vasilijević(36) i Nino Jašarević (26) juče su se branili ćutanjem, tokom saslušanja u Višem tužilaštvu u Bijelom Polju.

Oni su juče ujutro uhvaćeni sa oko 40 kilograma skanka u Beranama.

Državna tužiteljka Ljubinka Madžgalj odredila im je 72-časovno zadržavanje.

U saopštenju policije piše da su službenici OGB Berane, 13. decembra oko 2 časa, postupajući po operativnom podatku, ispred jedne vikendice u mjestu Lokve zatekli N.V. (36) i N.J. (26), iz Berana.

“Oni su ušli u dvorište motociklom beranskih registarskih oznaka na kojem se nalazilo 12 džakova. N.V. i N.J. su dva džaka unijeli u vikendicu, nakon čega su policijski službenici izvršili kontrolu ovih lica i tom prilikom su pronašli i oduzeli 12 džakova u kojima se nalazilo 37 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine od 39,495 kilograma. O događaju su upoznati službenici Odsjeka za borbu protiv droge", saopšteno je iz Uprave policije.

Pretresom vikendice, koja je u vlasništvu Vasilijevića, policijski službenici su pronašli i oduzeli gasni pištolj i 55 komada municije različitog kalibra.

Bonus video: