Stonoteniserima Budućnosti šest medalja

0 komentar(a)
Stonoteniseri Budućnosti, Foto: STK Budućnost
Stonoteniseri Budućnosti, Foto: STK Budućnost
Ažurirano: 06.12.2017. 09:19h

Stonoteniseri Budućnosti osvojili su šest medalja na međunarodnom Božićnom turniru koji je održan proteklog vikenda u Dubrovniku, u konkurenciji 160 takmičara iz regiona, u različitim kategorijama.

"U juniorskoj konkurenciji naši igrači su dominirali osvojivši tri medalje. Filip Radulović zlatnu, Haris Taljanović srebrnu i Boris Đukanović bronzanu medalju. Iako, juniori Filip Radulović i Boris Đukanović su u konkurenciji seniora osvojili zlatnu medalju u igri parova, pobijedivši u finalu maksimalnim rezultatom 3:0 predstavnike domaćina Marka Veniera i Filipa Mikulića. Naš Stefan Rašović u konkurenciji seniora osvojio je drugo mjesto. U finalu je poražen od Antonija Franulovića iz Hrvatske. U igri parova sa Harisom Taljanovićem osvojio je bronzanu medalju", navodi se u saopštenju podgoričkog stonoteniskog kluba.

"Naši igrači su prikazali odličnu igru što je rezultiralo osvajanjem šest medalja. Iako je motiv odlaska bio obnavljanje saradnje sa našim prijateljima iz Dubrovnika, ovo je bilo korisno iskustvo za moje igrače koje će im pomoći u daljim takmičenjima koja ih očekuju u ovoj sezoni", kazala je trener Budućnosti Mirjana Prelević.

Bonus video: