Budućnost Capital Plaza večeras protiv Volej stara za četvrtu pobjedu

0 komentar(a)
OK Budućnost Capital Plaza, Foto: OK Budućnost
OK Budućnost Capital Plaza, Foto: OK Budućnost
Ažurirano: 25.11.2017. 13:12h

Jedini meč 6. kola Prve lige odbojkaša biće odigran večeras (20 sati) u Univerzitetskoj dvorani u Podgorici, između Budućnosti Capital Plaze i nikšićskog Volej stara.

Podgoričani su u prošlom kolu, kod kuće, protiv šampiona Jedinstvo Bemaxa (1:3) prekinuli niz pobjeda, a priliku da započnu novu seriju izabranici Balše Radulovića imaju večeras prov rivala kojeg su savladali u gostima u prvom kolu sa 3:0.

“Iako smo u prethodnom kolu doživjeli prvi poraz u ovoj sezoni, ne možemo biti nezadovoljni zalaganjem i igrom tokom većeg dijela meča. Sada želimo da se vratimo na pobjednički kolosjek i ispravimo greške koje smo pravili u prethodnom meču. U goste nam dolazi ekipa Volej stara, koja, po mom mišljenju, nije pružila ni polovinu svojih mogućnosti u prvom krugu. Uz ozbiljan pristup i maksimalno angažovanje, mislim da nam nova tri boda ne smiju izmaći”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

Volej star je u prva četiri kola upisao samo trijumf, protiv gradskog rivala Sutjeske, a doživio je i tri poraza, od Budućnosti, Jedinstva i Bar voleja.

“Veliki problem uz finansije nam predstavlja odsustvo glavnih igrača pred utakmice koje nam mnogo znače. Potreban nam je kontinuitet igranja u najjačem sastavu što se ove sezone nije jos desilo, Zbog prvenstveno profesionalnih obaveza pa poslije i zbog povreda, moramo ulogu favorita prepustiti ekipi Budućnosti jer ipak su bolje plasirani na tabeli, a i na našem terenu su slavili u prvom dijelu. Ali, tada smo takođe bili nekompletni. Nadam se da ćemo danas nastupiti u jačem sastavu i da će oporavljeni od povreda moći da pruže maksimum. Sve u svemu nadam se dobrom meču i fer-plej atmosferi”, kazao je trener Volej stara Vladimir Đokić, a prenio portal Onogošt.me.

Bonus video: