Andrijašević pokušao da ubije Bugarina?

"U tuči u lokalu učestvovalo je više osoba”, tvrdi izvor “Vijesti"
191 pregleda 0 komentar(a)
nož, Foto: Shutterstock.com
nož, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 01.11.2017. 14:24h

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Nikšićanina Božidara Andrijaševića (22) zbog sumnje da je prije dvije noći nožem pokušao da ubije Budvanina Rajka Bugarina (37).

Prema riječima sagovornika “Vijesti”, Andrijašević je izvadio nož i ranio Bugarina, nakon svađe koja je izbila u jednom od ugostiteljskih lokala na zaobilaznici u Budvi, nedaleko od gradskog groblja.

"Ranjavanju je prethodila svađa, a potom je uslijedila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba”, rekao je izvor "Vijesti".

Policijski službenici su na licu mjesta uhapsili Andrijaševića, dok je Bugarin hitno prebačen u kotorsku Opštu bolnicu, gdje je hospitalizpovan zbog više ubodnih rana.

"Prikupljaju se podaci i njihova obrada je u toku, tako da se ne isključuje podnošenje još nekoliko krivičnih prijava protiv osoba koje su učestvovale u kafanskoj tuči“, naveo je izvor "Vijesti" blizak istrazi.

Andrijašević je uz krivišnu prijavu priveden višem državnom tužiocu u Podgorici, koji je odredio zadržavanje do 72 sata.

Bonus video: