Zaplijenjeno 65 grama heroina, uhapšen Podgoričanin

U Policiji sumnjaju da se A.P. bavio nabavkom opojne droge heroin u količinama većim od 60 grama koju je stavljao u tzv. uličnu prodaju na području Podgoric
0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.10.2017. 14:13h

Službenici Uprave policije su lišili slobode A.P. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da se bavio neovlašćenom proizvodnjom, držanjem i stavljanjem u promet opojnih droga, i na taj način presjekli lanac ulične prodaje heroina, saopšteno je iz MUP-a.

"Službenici Odsjeka su, 27.10.2017. godine, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili prestres kuće i drugih prostorija koje koristi A.A. iz Podgorice. Policijski službenici su u ovoj kući zatekli A.P. (22) iz Podgorice i prilikom pretresa ovog lica pronašli su pet pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine oko 65 grama, vagu za precizno mjerenje kao i predmete koji služe za pakovanje ove opojne droge", kaže se u saopštenju iz MUP-a.

U policiji sumnjaju da se A.P. bavio nabavkom opojne droge heroin u količinama većim od 60 grama koju je stavljao u uličnu prodaju na području Podgorice.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici koji je naložio da se A.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: