Barani uhapšeni u Budvi: Osumnjičeni da su ukrali pet bicikala

Iz policije je “Vijestima” rečeno da su Barani većinu ukradenih bicikala smjestili u iznajmljeni stan, a da su uhapšeni nakon što su pokušali da ih prebace za Bar
73 pregleda 1 komentar(a)
Krađa bicikla, Foto: Shutterstock
Krađa bicikla, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.10.2017. 06:34h

Policija je uspjela da rasvijetli seriju krađa bicikala u Budvi - lisice na ruke stavljene su juče Baranima S. G (22) i maloljetnom B. S. (15), koji se sumnjiči da su u prethodnih desetak dana ukrali pet bicikala.

Inspektorima su počele da stvaraju glavobolje učestale prijave građana da su im iz hodnika zgrada ili ispred privatnih kuća ukradeni bicikli, uglavnom skuplje, sportske verzije.

Iz policije je “Vijestima” rečeno da su Barani većinu ukradenih bicikala smjestili u iznajmljeni stan, a da su uhapšeni nakon što su pokušali da ih prebace za Bar.

Pregledom video-nadzora, inspektori su utvrdili identitete kradljivaca, protiv kojih će, kako kažu, biti podnesene krivične prijave zbog krađe.

Policija sumnja da su Barani odgovorni za još najmanje pet prijavljenih slučajeva nestanka bicikala. Policija je proljetos uhapsila dvojicu Barana koji su na području Budve izvršili 15 krađa bicikala, koje su potom prodavali u Podgorici.

Bonus video: