Poslije 79 kadrova smijanja, uspjeli da snime poljubac

Džordž Kluni i Džulija Roberts glume Dejvida i Džordžiju, koji ostavljaju svoje razlike po strani i udružuju snage kako bi spriječili ćerku Lili da se uda za nekoga koga je nedavno upoznala na maturskom putovanju na Baliju

8243 pregleda 0 komentar(a)
Džordž Kluni i Džulija Roberts, Foto: REUTERS/May James
Džordž Kluni i Džulija Roberts, Foto: REUTERS/May James

Dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo se susreću na velikom platnu u filmu "Ulaznica za raj" (Ticket to Paradise), njihovoj prvoj zajedničkoj romantičnoj komediji, u kojoj glume razvedeni par koji pokušava da spriječi svoju kćerku da se uda. Film je imao sinoć svjetsku premijeru u Londonu.

Dvojac glumi Dejvida i Džordžiju, koji ostavljaju svoje razlike po strani i udružuju snage kako bi spriječili svoju ćerku Lili da se uda za nekoga koga je nedavno upoznala na maturskom putovanju na Baliju.

Kluni i Džulija
foto: cnn.com

Ne želeći da ona učini istu grešku za koju vjeruju da su je oni učinili 25 godina prije, putuju na to ostrvo kako bi prekinuli svadbu.

U režiji Ola Parkera, ovo je peti film u kojem Roberts i Kluni glume zajedno, poslije „Igraj svoju igru“ (Ocean’s Eleven), „Ponovo u igri“ (Ocean’s Twelve), „Igra novca“ (Money Monster) i „Ispovijesti opasnog uma“ (Confessions of a Dangerous Mind).

„Bilo je zabavno, uživali smo jer smo morali da budemo zajedljivi jedni prema drugima. Mislili smo da je to smiješno“, rekao je Kluni novinarima na svjetskoj premijeri filma u Londonu.

„Takođe smo mislili da je lijepo vrijeme da radimo nešto lagano, pa smo mislili da će biti zabavno,“ dodao je.

Glumci su prijatelji već decenijama, što je, kako kažu dvije zvezde, snimanje poljupca za njihovu nadolazeću romantičnu komediju učinilo prilično smiješnim.

„Bilo je potrebno 79 kadrova kako se smijemo, a zatim jedan kako se ljubimo“, rekla je Roberts koja je poznata po nizu romantičnih komedija iz 1980-ih i 1990-ih, od „Zgodna žena“ (Pretty Woman) do „Notting Hill“, dok je Klunijeva posljednja romantična komedija bila „Jednog lijepog dana“ (One Fine Day) iz 1996. godine.

Bonus video: