Danilovgrađanin uhapšen zbog krađe

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se S.G. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa
52 pregleda 3 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 04.10.2017. 06:39h

Policija u Šavniku uhapsila je S.G. (23) iz Danilovgrada zbog sumnje da je počinio krivično djelo, teška krađa, dok je protiv drugog osumnjičenog D.R. (30) nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava.

"Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja teške krađe koja se dogodila 05.04.2017. godine oko 05.00 časova na štetu kioska u Šavniku, u vlasništvu „Tabacco S Pres“ iz Podgorice, službenici OB Šavnik su lišili slobode S.G. (23) iz Danilovgrada zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo, a protiv D.R. (30) iz Danilovgrada podnijeli su krivičnu prijavu zbog sumnje da je zajedno sa S.G. počinio KD teška krađa. Oni su, kako se sumnja, upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage provalili prozor kioska i iz unutrašnjosti objekta otuđili cigarete, žvake, čokoladice, bombone i druge stvari i predmete", naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se S.G. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. Takođe, tužilac je naložio da se protiv D.R. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio predmetno krivično djelo.

Bonus video: