Uhapšeni poljski državljani: Krijumčarili 13 kg marihuane u plinskoj boci?

Policija je zaustavila mercedes-benz c 180, poljskih registrarskih oznaka na izlazu iz Crne Gore i u gepeku vozila, u plinskoj boci pronašla 17 pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana
94 pregleda 0 komentar(a)
Marihuana
Marihuana
Ažurirano: 29.09.2017. 11:35h

Poljski državljani M.Z.P. (32) i A. V. P. (30) uhapšeni su na graničnom prelazu Debeli Brijeg, gdje je policija i carina u njhivom vozilu pronašla oko 13 kilograma marihuane.

Policija je zaustavila mercedes-benz c 180, poljskih registrarskih oznaka na izlazu iz Crne Gore i u gepeku vozila, u plinskoj boci pronašla 17 pvc pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je marihuana.

Oduzeta opojna droga, lica i vozilo su predati službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, radi daljeg postupanja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neopvlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oduzeta droga biće upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

Bijelo Polje: Državlajnin Srbije krijumčario 100 grama skanka

Službenici Uprave carina i Uprave policije su juče realizovali još jednu zapljenu opojne droge marihuna, tipa skank.

"Naime, carinski službenici Carinske ispostave Dobrakovo i policijski službnici OGB Bijelo Polje, kontrolom autobusa, prilikom izlasaka iz Crne Gore, pronašli su oko 100 grama opojne droge marihuana, tipa skank. Lice za koje se sumnja da je imalo namjeru da prokrijumčari ovu drogu preko granice N.D. (28) iz Bačke Topole je lišeno slobode. On će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Biljelom Polju zbog osnovane sumnje daj počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: