Tivat: U raciji oduzet pištolj u ilegalnom posjedu, osumnjičeni uhapšen

Takođe, policija je tom prilikom kod još jedne osobe iz Tivta pronašla elektro šoker
76 pregleda 1 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock.com
pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 21.09.2017. 13:50h

Tivatska policija je, u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom, u utorak uhapsila Beranca M.V. (37) kod kojeg je tokom racije u objektu brze hrane "Gvardijera" u Župi pronađen pištolj sa municijom u ilegalnom posjedu.

Takođe, policija je tom prilikom kod G.B. (27) iz Tivta pronašla elektro šoker.

Policija je, navode, shodno planskim aktivnostima operativnog štaba „Boka“, koji su formirali Uprava policije i Agencija za nacionalnu bezbjednost za regiju Boke Kotorske, izvršila kontrolu više ugostiteljskih objekata na području Opštine Tivat.

Kod M.V. je, navode iz policije, pronađen pištolj marke "CZ" M-76, kalibra 7,65 milimetara, sa tri metka u okviru pištolja.

"O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija," kazali su iz policije.

Oduzeto oružje i municija biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

"Preduzimajući aktivnosti pojačane kontrole, policijski službenici su u ugostiteljskom objektu „Luna“ u naselju Mažina, su zatekli E.M. (56), državljanina Bosne i Hercegovine, bez uredne prijave boravka. Nakon kriminalističke obrade E.M. je predat službenicima Sektora granične policije na dalju nadležnost," dodaju iz policije.

Bonus video: