Prodat prvi kontingent karata za “Sea Dance”

Za sat vremena prošlo preko tri hiljade ulaznica, osigurali ih posjetioci iz preko 30 zemalja

3026 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Sea dance
Foto: Sea dance

U prvih sat vremena prodato je više od tri hiljade ulaznica za ovogodišnji Sea Dance festival, koji će biti održan od 18. do 20. avgusta na plaži Buljarica. Organizatori smatraju da je za veliko interesovanje zaslužna i objava prvih imena, koja predvode melodic techno duo ARTBAT i psytechno zvijezda u strelovitom usponu Indira Paganotto.

Tako su karte za deveto izdanje, kako tvrde, osigurali posjetioci iz preko 30 zemalja svijeta. Prva, najpovoljnija poklon cijena ulaznica iznosi 24,99 eura i trajaće do 8. marta, ili ranije, do isteka zaliha.

Pored headlinera - autentičnog elektronskog dvojca ARTBAT i harizmatične Indire Paganotto - na “Sea Dance” festival stižu i vječni rok majstori Van Gogh, dok će trap beatove diktirati neprikosnovena Senidah i Crni Cerak & Lacku. Festival će i ove godine podržati lokalnu elektronsku scenu, čijim izvođačima će biti posvećena posebna bina, a među do sada objavljenim imenima su Buba, Budo Šuković, Burkakke, CHBX, Eve Jo, IKS OKS, Lerr, Marko Pajković, Marko T, Moody Kid, Mr Mips, Necke, Novak, Pelzensers, Raven Tk, Shandu, Stanco, Starac, Stevan Mandić, Straks, Trippu i Vlado Božović.

”Interesovanju koje je izazvala prva grupa izvođača svjedoče brzina i broj prodatih ulaznica, a ovo je tek početak putovanja ka vrhuncu ljetnje sezone na “Sea Dance” festivalu, jer se zvjezdanom lineupu uskoro pridružuje još mnogo novih imena! Ulaznice su dostupne po poklon cijeni od 24,99 eura i uz uštedu od 50%, a mogu se kupiti na festivalskom sajtu i na gigstix.me”, poručuju organizatori.

Bonus video: