ODBOJKA

Za vikend 10. "Galeb kup"

0 komentar(a)
Galeb kup, Foto: ŽOK Galeb
Galeb kup, Foto: ŽOK Galeb
Ažurirano: 04.04.2019. 23:32h

Povodom godišnjice formiranja kluba, Ženski odbojkaški klub Galeb iz Bara i ove godine organizuje tradicionalni "Galeb kup 2017", koji je dostigao 10. izdanje.

Kako je saopštio organizator, turnir će biti održan 16. i 17. septembra u sali OŠ "Jugoslavija". 

Pored dva tima domaćeg Galeba, na turniru učestvuju još i podgorička Morača, Makarska (Hrvatska) i Jahorina (Bosna i Hercegovina).

Organizator je obezbijedio pehar za tri prvoplasirane ekipe, plakate za učešće za ostale ekipe i nagrade za najbolju postavu turnira po izboru trenera.

"Turnir je mogao biti i masovniji, ali je problem obezbjeđenja turnira u salama uslovio broj ekipa. Selekcijama Galeba turnir će biti dobra provjera pred start prve i druge odbojkaške lige Crne Gore u takmičarskoj 2017/2018. sezoni. Nastup Galeb II je prilika jednom broju mladjih igračica da dobrim nastupom obezbijede priliku da se prikljuce radu sa prvim timom. Nastup na turniru i rad koji je u pripremnom periodu realizovan, biće zapravo obezbjeđenje karte za nastup na turniru u Makarskoj (Hrvatska), koji je u planu od 29. do 31. septembra", rekao je Nikola Vujačić, predsjednik Galeba.